ONS Energiecollectief en NL Energiecollectief gaan samen

Malden, 5 juli 2018

ONS energiecollectief en NL Energiecollectief gaan samen verder onder de naam van NL Energiecollectief.
Per 1 augustus 2018 zullen de deelnemers van ONS Energiecollectief voortaan genieten van de vele voordelen van NL Energiecollectief.
Kijk voor meer info en de voordelige tarieven op https://www.nlenergiecollectief.nl

Scherpste tarieven en bredere dienstverlening

Cas van den Elsen (eigenaar ONS energiecollectief)
"Door samen te gaan met NL energiecollectief kunnen we een nog bredere dienstverlening aanbieden. Door schaalvoordeel zijn we in staat om nog scherpere tarieven te bieden aan zowel particulieren als zakelijke aansluitingen.

Ondanks dat de energie tarieven stijgen bij de meeste leveranciers gaan de tarieven van NL energiecollectief naar beneden en gaan ook de relaties van ONS energiecollectief hiervan profiteren. NL energiecollectief biedt momenteel de BESTE TARIEVEN VAN NEDERLAND." 

Zelf blijft Cas van den Elsen ook actief voor NL energiecollectief. 
Bij de eigen backoffice van NL Energiecollectief kunnen relaties terecht met al hun vragen, ze kunnen u de complexiteit van de energiemarkt in begrijpbaar Nederlands vertalen. Ook verrichten zij uw factuurcontroles zodat u nooit te veel geld betaald.
NL Energiecollectief koopt energie niet alleen op collectieve basis in, zij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van organisaties, het opwekken van groene energie en het besparen van energiekosten.

Voor meer info kijkt u op www.nleec.nl

https://www.nlenergiecollectief.nl